معمولاً انسداد در شریانها از لخته شدن خون حاصل میشود و وقتی لخته خون به شبکیه میرسد، میتواند از آنجا به بقیه اندامهای بدن انتقال پیدا کند و حتی زمینه را برای سکته مغزی فراهم کند.
افرادی که دچار سکته چشم میشوند معمولاً علائم هشداردهنده کمی را تجربه میکنند. اغلب آنها به محض بیدار شدن از خواب صبحگاهی، بدون هیچ احساس دردی، دچار کاهش بینایی در یک چشم میشوند؛ برخی دیگر هم یک ناحیه تاریک یا سایهای را در نیمه بالایی یا پایین میدان بینایی خود میبینند.
در معرض این مشکل قرار دارید اگر ...
۴۰ سال یا بیشتر سن دارید
مرد هستید
سیگار میکشید
رادیوتراپی کردهاید
کلیههایتان بیمار است
اختلال لخته شدن خون دارید
به خاطر دیابت دارو مصرف میکنید
به مشکلات قلبی مثل فیبریلاسیون دهلیزی دچار هستید
دیواره عروق خونیتان التهاب دارد
باردارید
آبسیاه دارید
چشمتان سکته کرده اگر ...
ناگهان تغییری در دیدتان رخ داده
به نور حساس شدهاید
تنها یکی از چشمهایتان درگیر این موضوع شده
احساس درد نمیکنید
بخشی از دیدتان تار شده
احساس میکنید یک لکه روی چشمتان بر بینایی شما تأثیر گذاشته
چه باید کرد؟
انجام معاینات چشمی یا آزمایشهای کامل برای بررسی لخته شدن خون در بدنتان، اولین اقدام بعد از باخبر شدن از مشکل اصلی است.
اگر لختهای که روی چشمتان است، بزرگ و در موقعیت نامناسب نباشد، احتمال اینکه بتوانید مشکل را بهطور کامل برطرف کنید، زیاد است. اما در صورت تأخیر در پیگیری موضوع یا شدید بودن آن، ممکن است برای همیشه بیناییتان را از دست بدهید.
اگر تا امروز به این مشکل دچار نشدهاید، اما نگران ابتلا به آن هستید، سعی کنید فشارخون و قند خونتان را کنترل کنید. متخصصان میگویند دیابت، فشارخون و کلسترول بالا، زمینه را برای ابتلا به این مشکل فراهم میکنند.
نظرات شما عزیزان:
:: موضوعات مرتبط: تصاویر و مطالب درباره نماز ، قران مجید ،زندگی نامه ، پندهای ائمه ، سبک زندگی اسلامی ، اعیاد ، شهادت و تندرستی سلامتی، ،